Răzvan T. ColojaMă numesc Răzvan T. Coloja, am 39 de ani. Sunt psiholog clinician, psihoterapeut și consilier psihologic, membru al Colegiului Psihologilor din România. Am urmat cursurile Facultății de Științe Socio-Umane din Oradea, specializarea Psihologie, și cele ale masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapii din cadrul aceleiași universități. Am publicat studii în psihologie în reviste naționale și internaționale. Întrețin un site de articole de psihologie dedicat orădenilor – Psihoradea.com – și rubrica Psihologul Bihoreanului din cadrul săptămânalului Bihoreanul.

Aparte de calificările de mai sus sunt doctorand în Sociologie și am urmat cursurile Facultății de Litere și cele ale Facultății de Științe (specializarea Informatică) din cadrul Universității Oradea. În paralel urmez Sociologia și la nivel de licență. Sunt totodată scriitor, cu cinci romane publicate la edituri din România și o carte de specialitate intitulată ”Tainele psihologiei”.

Vorbesc fluent maghiara și engleza și cunosc germana la nivel conversațional.

Limba română
Limba maghiară
Limba engleză
Limba germană
Contactează-mă

Absolvent Psihologie, Facultatea de Științe Socio-Umane, Universitatea Oradea.

Absolvent masterat Psihologie Clinică, Consiliere și Psihoterapii, Facultatea de Științe Socio-Umane, Universitatea Oradea.

Doctorand în Sociologie, Facultatea de Științe Socio-Umane, Universtatea Oradea.

Absolvent Informatică, Facultatea de Științe, Universitatea Oradea.

Absolvent Biblioteconomie, Facultatea de Litere, Universitatea Oradea.